PARAMETRY TECHNICZNE
Wąż ssawny 63mm AGRO-GAM asenizacyjny
STRUKTURA:
Ścianki
koloru zielonego ze zmiękczonego PVC, biała spirala z twardego PVC, powierzchnia
wewnętrzna gładka.
ZAKRES TEMPERATURY
PRACY:
-10°C DO
+55°C
ODPORNOŚĆ NA
ZGINANIE:
Odcinek węża poddany
zginaniu do średnicy podanej w opisach, nie powinien ulec załamaniu ani spękaniu
i powinien przejść pomyślnie badanie próbne określone w normie ISO 1746.
ODPORNOŚĆ NA
PODCIŚNIENIE:
Na
wężu poddanemu działaniu podciśnienia, w temperaturze 23°C, o wartości 65 kPa,
(ciśnienie absolutne 35 kPa) nie powinny wystąpić wklęśnięcia ani
pęknięcia.
WYMAGANIA
JAKOŚCIOWE:
PN-EN ISO 3994:2014 |
TWT-ZR-1/2017
Średnica
wewnętrzna [mm] |
Tolerancja
średnicy wewnętrznej [mm] |
Grubość ścianki [mm] |
Waga [g/m] |
Dopuszczalne ciśnienie pracy [MPa] w temperaturze 23 ±2oC | Dopuszczalne ciśnienie pracy [MPa] w temperaturze 55 ±2oC | Promień zgięcia [mm] w temperaturze 23 ± 2°C |
---|---|---|---|---|---|---|
20 | ± 0,75 | 3,30 | 335 | 0,73 | 0,21 | 100 |
25 | ± 1,25 | 3,70 | 400 | 0,73 | 0,21 | 125 |
32 | ± 1,25 | 4,20 | 580 | 0,5 | 0,15 | 160 |
35 | ± 1,25 | 4,20 | 610 | 0,5 | 0,15 | 170 |
38 | ± 1,50 | 4,20 | 680 | 0,5 | 0,15 | 190 |
40 | ± 1,50 | 4,50 | 710 | 0,5 | 0,15 | 200 |
50 | ± 1,50 | 4,80 | 970 | 0,5 | 0,15 | 250 |
63 | ± 1,50 | 5,40 | 1405 | 0,5 | 0,15 | 315 |
75 | ± 2,00 | 5,50 | 1680 | 0,4 | 0,13 | 375 |
80 | ± 2,00 | 5,80 | 1795 | 0,4 | 0,13 | 400 |
90 | ± 2,00 | 6,20 | 2055 | 0,4 | 0,13 | 450 |
100 | ± 2,00 | 6,70 | 2600 | 0,3 | 0,10 | 500 |
110 | ± 2,00 | 6,70 | 2910 | 0,3 | 0,10 | 550 |
125 | ± 2,00 | 7,20 | 3395 | 0,3 | 0,10 | 625 |
150 | ± 2,00 | 8,40 | 5000 | 0,26 | 0,08 | 750 |
160 | ± 2,00 | 8,50 | 5500 | 0,26 | 0,08 | 800 |
200 | ± 2,00 | 10,00 | 7560 | 0,26 | 0,08 | 1000 |
Tolerancja grubości ścianki ± 5%
Współczynnik bezpieczeństwa 1:3
Promień zgięcia w temperaturze -10°C wynosi 20 x średnica wewnętrzna węża
Opis
- Średnica
- 63mm
Specyficzne kody
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Write your review
Review sent
Your review cannot be sent